Drammen fotoklubb på Kulturens festaften

Drammen fotoklubb er “hyret” til å dekke Kulturens Festaften i Drammens teater fredag 15.09.2017.

4-5 fotografer vil – så anonymt som mulig – bevege seg rundt i salen og bak scenen for å fange begivenheten.

Dette er en type tjeneste som Drammen fotoklubb kan tilby både foreninger og næringsliv, og er som en vinn-vinn løsning: foreningene og næringslivet støtter oss og vi får utfordret våre evner til fotografering. Denne gangen stiller vi med medlemmer som har erfaring med konsert/teater fotografering fra før, men vi tar gjerne med oss noen som trenger litt trening på dette området – eller hvilket som helst annet område – for å utfordre medlemmene.

Ta kontakt med oss dersom du/dere har et oppdrag til oss – eller lurer på noe i den forbindelse.