Nasjonal fotovandring 2015


Drammen fotoklubb har den glede å invitere til Nasjonal Fotovandring 2015! Samarbeidspartner og sponsor Japan Photo står klar til å øse ut med premier og pang-tilbud.

Dette er en “teaser” for vårt lokale arrangement. Vi har ikke alle brikkene på plass ennå, men vil komme med fullstendig informasjon når arrangementdagen nærmer seg.

Dato for arrangementet: 12. september 2015.
Det er fotoklubber i hele landet som arrangerer dette på samme dag i 20 byer, i samarbeid med Japan Photo og Foto.no. Felles info-blogg:http://nasjonalfotovandring.no

Årets tema,
“Min lørdag” er et stort og åpent tema. Vi aksepterer som vanlig vide tolkninger. Bildene må være tatt i tidsrommet kl 00-24 lørdag 12. september. Det kreves at deltagere har betalt startkontingent og er registrert hos lokal arrangør, for vår det blir det utenfor Japan Photo i Nedre Storgate. Les mer om temaet her

Poster
Vi gjør det vi kan for å finne på noe nytt hvert år til det lokale arrangementet. I år vil det være poster rundt i byen med følgende temaer: Street Art, Street Photography og Dybdeskarphet. Dessuten ønsker vi å få til en konkurranse i kamerakasting!
Vi avrunder vårt lokale arrangement med litt mat og en foto-quiz.

“Ta en Wilse”
På toppen av det hele ønsker Nasjonalbiblioteket at vi “tar en Wilse”…. Som et ledd i det nylig inngåtte samarbeidet mellom prosjektet Nasjonal Fotovandring og Nasjonalbiblioteket, vil deltagerne på årets utgave av Nasjonal fotovandring kunne bryne seg på et morsomt bonus-oppdrag, med egne premier og egen juryering. I forbindelse med markeringen av at det i år er 150 år siden fotograf Anders Beer Wilse ble født, inviteres deltagerne i Nasjonal Fotovandring til å gjenskape et eller flere av Wilses motiver. (Les mer på foto.no)

Nasjonalbiblioteket har i arkivet sitt 284 Wilse-bilder fra Drammen. Vi har plukket ut noen av disse stedene – som ikke ligger så langt fra sentrum – og kommer til markere disse på et vis.

Følg Drammen fotoklubb på:
Facebook-side: https://www.facebook.com/DrammenFotoklubb
Åpen Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/drammenfotoklubb/