Ut av skapet….

En litt merkelig tittel på en artikkel om fotografi, men … jeg må innrømme at jeg er en samler. Tildels sykelig, mener min kjære fru. Hun mener jeg bare samler skrot. Det kan så være, men en gang kan alt “skrotet” komme til nytte. Det fikk vi faktisk erfare når vi flyttet – fra enebolig til leilighet. Undertegnede måtte kaste – med øynene mest mulig lukket – fordi vi hadde ikke plass til alt “skrotet” i leiligheten og de små bodene vi nå har. Et par uker etter flyttingen trengte vi både ditt og datt – og det hadde jeg jo akkurat kastet (grrr…). Ut og kjøpe nytt 🙁

Og hva har så dette med fotografi å gjøre? Jo, jeg samler digitalt også! Det får jeg ha i fred, for det ser ikke kona 🙂 En av de tingene jeg samler på, er e-bøker! Når jeg kommer over en e-bok som er gratis, lastes den ned (joda, det bør helst handle om foto eller noe annet interessant). Jeg har flere gigabyte med e-bøker! Har ikke lest halvparten av dem!

Gollum

Siden jeg antar at en god del av dem er noenlunde interessante, blir de ikke slettet. Aldri! Og for at jeg ikke skal bli helt Gollum (“My precious”), er det vel på tide å dele litt på denne samlingen.

Jeg har pr. i skrivende stund lastet opp litt over 100 e-bøker på hjemmesiden, satt de litt i system ved å angi emner, og laget en index over dette. Du finner emneindexen her, og derfra kan du klikke deg fra emne til emne.
En liten ting: du må være medlem – og innlogget – for å kunne se noe av dette.

Håper noe er bra, og at du kan lære noe av disse e-bøkene! Happy reading!